Big Brother jeg øje med dig

Dette var alle så, så uretfærdigt for fattige Rula. Mange vil sikkert nu huske hendes karriere for to ting; Rock tåbeligheder og dette TV dårskab. Rock tåbeligheder var velsagtens starten af hendes karriere i offentlighedens søgelys og dette TV dårskab ser ud til at være i slutningen af det. Bede for en kattefoder kommerciel, Rula! I retfærdighed, om hvad et mareridt skal hun har fundet sig i – 57-årige klart forbi sin fysiske bedste, at finde sig selv i virksomheden af en Mata Hari (Faria), en Daisy Duke (Chantelle), Storbritanniens Primo Slapper (Jodie) og at lægge loft over det hele, Baywatch Babe Traci! De fleste kvinde godt forbi en vis alder ville tøjle ved tanken om at konkurrere med nogen af dem, dårlig Rula måtte tage på partiet og mistede hun i spar. Jeg troede George Galloway havde ret i sine bemærkninger, efter hun gjorde det latterlige striptease – hun var faktisk prøver for hårdt. Hvem ville ikke have deres tillid til vuggede? Den tapre ansigt hun sat på velsagtens var ikke den bedste sig enten. Går i seng med en grevinde, vågne op med en optælling. Jeg vælger mine ord meget omhyggeligt her! Gee, jeg ville hellere gå i seng med Pete – i det mindste han ser den samme i morgen, som han tager sidste ting om natten!

Chantelle Houghton

En (ikke helt) sang udgave af Jade Goody.

Hun er så meget behersket, producenterne skal have været begejstret for uden tro ved den måde hun stod op til Dennis Rodman. Nok er skrevet om hende i øjeblikket; Jeg har ingen yderligere kommentarer, andre end at observatøren hun synes areal-life version af Billie Piper karakter Rose i den nuværende Dr. der.

Dennis Rodman

Alle vidste, Pete Burns havde svært ved at beslutte hvad der skal bære for dag men hvad om fattige Dennis, eh? Lad os (hypotetisk) hør i… “Uhm det er tid at få op, hvilken slags udseende skal jeg bære i dag? Little Lord Fauntleroy? Nope, gjorde det anden dag. Geisha? Nej, Pete vil gøre det hvert øjeblik”(og han gjorde). “Jeg fik det – lemme se nu, bare Giv de ol ‘ tatoveringer en polere… få dem spidse pigge alle i… justere baseball cap bare so… og der er det – tredje cirkel af helvede! Yay, mig, ikke at jeg giver en skid…”

Nogen Bemærk, mens Pete Burns fik forfærdeligt raggeddy, når han løb fra sprut og cigaretter, begge Dennis Rodman og den yndig Traci Bingham fik gnaven, da maden kom lav? De er de to pro atleter var det ikke overraskende. Jeg har bemærket, Dennis klager over, at uddannelse uden ordentlig mad ikke var for meget sjov. Formentlig første gang han nogensinde har haft at gøre det.

Og har du se, hvordan han balanceret på træningsbold med den ene fod mens han push ups? Har du nogensinde prøvet det? Ved du, hvor hårdt det er? Og han gjorde det ser så simpelt! Ikke så mærkeligt denne fyr er major league.

Jodie Marsh

Stakkels, stakkels Jodie. Hvor trist og forvirret hun synes at være. Jeg samler selv, at der er en meget optimistisk, entusiastisk og sympatisk pige derinde et sted. Hun synes at være indsamling acolytes snarere end at gøre venskaber, forvirrende fans med venner. Jeg bemærkede, da Pete Burns og Michael Barrymore forsøger at komme igennem til hendes sent en nat, Michael foreslog hende, at hun prøve og forestille sig en bestemt scenarie bare af hensyn til argumentet. Åh nej, jeg ikke kunne accepterer dette, siger vores Jodie, det ville være umoralsk og jeg lyve ikke. Noget lignende syntes at være sker når hun talte til Davina McCall efter sin bortvisning, Davina forsigtigt antyder, at de andre Husfæller havde forsøgt at handle i Jodies bedste interesser og Jodie gik straks ud på en komplet tangent i hendes svar.

Jeg tror selv, at der er en stor stor sten sidder i hovedet af Jodie Marsh, aldrig henvist til, aldrig at blive optaget. Hvad der ligger under det? Noget at Jodie finder så skræmmende som hun synligt flygter fra overvejer rock’s eksistens.

Man har mistanke om, at selvstændige fordybelse ikke er en almindelig tidsfordriv for Miss Marsh. En skam, som sjældent man støde på en pære, der virkelig, virkelig er nødvendigt at ændre.

Stakkels, stakkels Jodie.

(Sam) Preston

Ligesom Dennis Rodman havde jeg ingen anelse om hvem Preston faktisk var. Jeg indsamlede han var i et band kaldet den almindelige drenge, og går fra hans optræden i almindelighed, jeg ville have sat dem et sted mellem marmelade og og antallet af ska bands, siger, The Selector? Senere i showet vi blev behandlet for nogle almindelige drenge melodier og det ser ud som om jeg var ikke alt for langt væk de penge.

Bortset fra, at jeg vidste ikke noget før om Le Preston og jeg ved lidt andet nu, end at han synes at være en perfekt anstændigt slags geezer med, jeg snarere forestille, betydelig kvinde problemer på sin tallerken.

Alle helt almindelige, i virkeligheden.

Michael Barrymore

Hvad et stykke arbejde er denne mand! Hvordan uendelig i skrøbelighed, hans nye personna foreslår, og jeg har ingen grund til at tro noget andet end at i ansigtet, så vi var den eneste ene. Han syntes et perfekt anstændig væsen, fejlbehæftet, laset runde kanter, og mens han og Pete Burns sammen både vist en evne til at provokere storm af ægte latter (fra mig) det er Barrymore, der har strejf af geni om ham, luften af en drevet til at udføre endnu nægtet hans fase. Jeg håber, at det Forenede Kongerige gør hvad Pete sagde, det bør og åbner sine arme for at velkommen Barrymore tilbage. Han er en tonic for nationen. Vi har brug for sandsynligvis ham mere end han har brug for os.

Pete Burns

Snoet forbitret geni. Unge vil sandsynligvis være for ung til at indse dette, men i genren af film kendt som noir, i små, nedslidte og forsumpet klubber i boonies Valby, USA, slags en Private Dick ville uundgåeligt finde deres vej til når de var på udkig efter spor eller følgende fører t Hey ville finde heltinden i filmen. Hun ville blive siddende, alene i baren, hun ville have en kølig drink, at hun ikke havde betalt for i et højt glas foran hende og hun vil altid være rygning. Uanset hvad der skete, selvom det skete lige foran hende, hendes ansigt ville blive frosset i en maske af foragtede morskab. Med andre ord ville hun ligne Pete. Forudsat det er, hvad han havde i tankerne, da han havde sin plast gjort, har han fået det døde ret.

For mig var de bedste tider i huset når Pete og Michael Vis hit vejen, sent om aftenen eller tidligt om morgenen over kaffe og cigaretter når resten af huset var faldet i søvn. Funny funny funny.

Hvem var det bønfaldt George gå og tale med Rula, fordi hun følte mig så slemt som en kvinde? Pete.

Hvem var det talte op så rammende for Barrymore efter at være blevet smidt ud, siger hvor meget han skulle være rehabbed tilbage i dette land? Pete. Ikke helt sådan monster så, eh?

Traci Bingham

Den dejlige, den virkelig smukke Traci Bingham. Hver mand skal have en Bingham af sin egen. startende med mig. Resten af jer kan få din egen, selv om jeg ønsker at man. Se hvordan hun gik lige ind i en serie af klassiske glimrende udført pornoblade udgør for fotografer, som hun forlod huset? En absolut professionel, en mester i sit håndværk. Og hvor smukt i hendes røde djævel kostume! Billige at køre også (når du har købt gården), give hendes alkohol og hun vandrer rundt gør små, glade lyde hele dagen (om du vil have hende for eller ej). Gør den fyr hun har ansat til at indse han gifte sig med en af Clangers? “Åh min Gah-havde, det er suppe-træk-gen…”

Jeg tror ikke, Traci forstået det show, som går en lang vej at forklare, hvorfor hun var så hærget af at blive nomineret. Observere, hvornår hun talte til Davina i slutningen, hun sagde, hvor hårdt hun havde prøvet at være en god housemate. Jeg formoder, hun troede, du havde at vinde ved at bevise, hvor behagelig du var til at leve med og pligtskyldigt gik ud af hendes måde at være netop det. Jeg tror ikke, hun måtte gå langt vores af hendes måde, enten, jeg tror hun virkelig er så dejlig en person. Det er derfor hun var så fortørnet over at være nomineret, hun troede, hun gjorde noget galt på det personlige plan til de andre Husfæller. Dermed hendes chok og overraskelse. Du får følelsen af, at til en vis grad, når du når et vist niveau af stjernestatus dit liv drives i vid udstrækning af din agent; Traci og Dennis gav indtryk af, at de simpelthen gik hvor de blev underskrevet at gå og gjorde deres bedste, når de var der.

George Galloway

Hvad en klar advarsel til os alle hvordan politikere vil bruge os. Vi synes at være højst trædesten til deres egne selviske formål. Hvordan han tjene sin valgkreds i BB house? Hans brovtende klager over censur forladt mig uimponerede.

Jeg bemærkede også, at når der var først større uenighed i huset – jeg tror over en misforståelse om racisme – George var der foreslog at en rundbordsdiskussion blive afholdt som George, tilsyneladende eftertænksomt, tilbydes til stol.

Således, det begynder. Hvor lang tid før, at George kan bedre opfylde sin post som dommer af beslutningerne, Parlamentet, ikke gøres til at lide distraktioner af, siger, sult; skulle han have en større andel af fødevarer end de andre, så sin tænkning kan være klarere og ikke distraheret af sult? Det er i de bedste interesse for gruppen som helhed, trods alt; Han er beslutningstager.

I samme ånd, vi måske formodninger, hvor længe før George’s seksuelle behov/ønsker skal ligeledes prioriteres over de andre, kvinderne i stammen, sorry, hus, bør tilskyndes til at tilbyde sig frit og regelmæssigt til George over den andre. Alle i de bedste interesse for gruppen, selvfølgelig. Politikere, eh? De lukker aldrig.

Maddike

Maddike, den menige mand – fornuftens, som han sagde. En ligetil anstændig fyr. Godt at se han fik over sin første reserve om Barrymore. Hvorfor var han bekymret over sit image, spekulerede jeg på? Hvordan ægte kan han være hvis der er en bekymring? Efterfølgende, men viste han sig en stabiliserende indflydelse på resten af husstanden.

Faria Alam

Big Brother erfaring må have været meget vanskeligt for Faria. Jeg troede, hun opførte sig hele, som jeg forestiller mig, hun var opdraget til at være, værdig og reserveret. Jeg troede aldrig, hun var en slapper, eller i nogen måde billigt, da hendes sexliv fik hende i nyhederne. Hendes forretning, jeg ville have troet. Jeg blev efterfølgende lidt skuffet over, for at høre helt hvor hurtigt hun hawking sine BB historie runde Fleet Street, men jeg formoder, en pige skal være konkret og aktuelt, hvis hun kommer til at tjene penge på den måde. For mig var det mest interessante ting om Faria hendes tilsyneladende manglende evne til at udtrykke de følelser, hun hævdede at føle. Jeg satte det ned til hendes opdragelse til og der kan være en lektion der for os alle. Forestil dig en pige købt under strenge forhold i gamle etablerede traditioner, så brat kastet ud af denne kultur i en ny og anderledes. Hun vil vide, hvordan man fungerer følelsesmæssigt i den gamle kultur, hendes passende opvækst vil har forberedt hende, for det, men i denne nye (det vil sige, ‘Vestlige’) kultur, en hvor verden er kommet videre fra det tidspunkt, som birthed kultur hun var rejst i , hun kæmper for at udtrykke følelser, som hun har intet navn til. Vi er nok alle lidt på den måde på tidspunkter, som verden vender hurtigere. Vores barndom opdragelse kan mindre forberede os til voksenalderen som effektivt to ske i forskellige worlds. Dårlig Faria. Jeg kunne godt lide hende.

Big Brother voksede op og fandt sine fødder her, dette banebrydende TV. Det synes stadig mode i aviser, at en eller anden måde, uforklarligt, synes at betragte sig selv og deres læsere over Big Brother seere. Det er kun for oiks er undertoner af kopi i stort set alle statsborgere.

Synkronisere ure, tv børn; kun et spørgsmål om tid før de ændre deres melodi og acceptere, at her er observationer foretaget på livet i den rå, at spyttede mellem Dennis og Chantelle, gamacher mellem alle og George, alle og den forvirrede uheldigt Jodie Marsh, ikke var langt mere nitning visning end noget manuskriptforfattere kunne have drømt. Det har været en alder i nær forestående, men storebror synes at være kommer af alder.

16 Kommentarer

 1. FhsnAvask

  which pharmacy can i buy viagra in london viagra super force online viagra n line

 2. Aqwsglype

  mexican pharmacy online cvs drugstore pharmacy cheap

 3. FgvdAvask

  pharmacies near me canadian pharmacy viagra canadian online pharmacy

 4. Fwsxglype

  best drugstore eye cream ed medication best drugstore foundation for dry skin

 5. Jllotoulk

  best drugstore mascara online pharmacy viagra rx pharmacy coupons

 6. NllpAvask

  best drugstore eyeshadow canadian pharmacy reviews indian pharmacy online

 7. Jtmfglype

  cheap rx online canadian pharmacy india pharmacy

 8. Lokuglype

  impotence ed meds erectile dysfunction treatment

 9. KhthAlag

  pharmacy express drug store news ce discount pharmacy card

 10. FbdhAvask

  cialis black 800 cialis black without prescription can i buy cialis local [url=http://21cialismen.com/]cialis canadian[/url] ’

 11. Aqbvglype

  viagra 150mg viagra and dapoxetine160 mg viagra arizona [url=http://acialaarx.com/]online viagra trusted[/url] ’

 12. Jvcbxtoulk

  cialis tablets in australia viagra and cialis discount cialis with dapoxetine sale [url=http://phrcialiled.com/]cialis 20 mg usa[/url] ’

 13. NlbxAvask

  bootleg cialis free cialis walmart pharmacy cialis prices [url=http://cialijomen.com/]buy cialis using paypal[/url] ’

 14. Jbdcglype

  buy viagra and have it next day shelf life of viagra viagra sale in uk [url=http://llviabest.com/]generic viagra sale[/url] ’

 15. Lcxglype

  acheter viagra dapoxetine viagra buy viagra online in canada paypal [url=http://genqpviag.com/]generic viagra prices[/url] ’

 16. KbctAlag

  how to buy cialis in sydney cialis tablets for sell cheap cialis from australia [url=http://mycialedst.com/]overnight delivery generic cialis[/url] ’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.