Skal du Have en assistent?

Nogle tryllekunstnere foretrækker at arbejde alene, de vil aldrig enhver sammenblanding eller fange den seernes opmærksomhed mens de udfører deres magiske tricks. Hvis du har bemærket, er de magikere, der kun udfører ved hjælp af kort, bolde, blomster, fugle, kasser, flasker og andre former for habengut brugt i magiske tricks. Selvom morsomt, for meget sjælden og virkelig sind boggling tricks, et par eller en gruppe af mennesker, der udfører magi i front er mere fremhævet, at hele forestillingen længere, da trolden kunne udføre mange former for tricks og illusioner uden at skulle flytte rundt og bare koncentrere sig om hans mesterværk.

Oftentimes, er tryllekunstnere set gør deres tricks i magic med en eller to eller endda flere medhjælpere til at hjælpe ham med tricket. Det sker især når den trylleshow kræver en person som en del af tricket eller blot for at holde nogle af trolden rekvisitter for ham. Deres interaktion med medarbejderne har stor indflydelse på folk, der ser showet. De hjælper med at gøre publikum føler sig godt tilpas, ser og endda slutter sig showet som frivillige i udførelsen af nogle af tricks. De tiltrækker også publikum til at klappe af påfaldende en udgøre. Når medarbejderne flytte, publikum kan blive bedt om at klappe i deres hænder.

Assistenten kan også tjene som en ekstra vision om trolden. Da hun har adgang til stadiet tilbage, kan hun være den første tilskuer af udøvende kunstneres kostumer og andre rekvisitter. Hun kan straks fortælle, hvilke kostume hører til der. Nogle tryllekunstnere kan bare kræve deres assistenter til blot tage sig af hans udstyr back stage. Pakning op rekvisitter er også et andet ansvar af en assistent, da en assistent er normalt den eneste person, der har fået overdraget af tryllekunstner til at røre ved hans prissat udstyr eller værktøjer. Der er dog tidspunkter, hvor trolden gerne at pakke deres egen rekvisitter, assistenten kan hjælpe ved at sikre, at trolden har faktisk pakket alt og intet fik overladt.

Tryllekunstners assistent kan også gøre det et punkt, der alle tricks er foretaget. Der er tidspunkter, hvor tryllekunstnere mister overblikket over de efterfølgende tricks på grund af koncentrationen og den assisterende pligt til at sørge for den næste prop præsenteres for tryllekunstner til at minde ham om den næste nummer hen til blive leveret.

Bortset fra at have et andet sæt af hænder for showet og holde rekvisitter i deres rette plads, kunne assistenter også hjælpe i underholdende frivillige til særlige opgaver som en del af showet. De vil være de frivilliges guide, når der er allerede behov for at stå, gå eller tage en bue. Assistenter kan også spille en stor rolle i at tage sig af eventuelle frivillige eller der er begyndt at opføre sig som et irritationsmoment. Dette kan opnås ved at informere sikkerhedsafdeling af showet eller ved blot ved hjælp af hans egne strategier eller følge vejledningen af trolden at tæmme partypooper.

Også, assistenter spiller en vigtig rolle i udarbejdelsen af publikums opmærksomhed da publikum vil se hvor assistenten er på udkig, mens en trick udføres. Men da en lille bevægelse kunne fange opmærksomhed, der bør være en aftale mellem trolden og assisterende når at blive stadig og hvornår man skal begynde at bevæge sig igen. Assistentens reaktion er også afgørende, for det skaber illusionen af en trick sker for første gang, således, at give mere spænding til publikum. Så når trolden stopper for et par øjeblikke af bifald, bør assistenten standse så godt.

Husk at tryllekunstners assistent ikke er kun assistent til ham, men resten af de kunstnere, der også er villige til at hjælpe når hun er fri af arbejdsopgaverne. Dette bygger kammeratskab mellem tryllekunstnere og andre kolleger kunstnere samt på og scenen. Det er meget hensigtsmæssigt at tilbyde de samme forhold og respektere med andre arbejdstagere i den magiske show. Alle de tricks udført hele succes bliver aldrig fuldstændig og effektiv uden assistentens indsats og hardwork, også.

Som en form for motivation, god tryllekunstnere anerkende og rose assistentens stor opgave efter en bestemt trylleshow. En simpel pat på bagsiden eller en lønstigning kan hjælpe en masse.

6 Kommentarer

 1. yify

  This equipment does not include a health care provider play coat. Jenifer Weidar Dunstan

 2. indir

  Pretty! This has been an incredibly wonderful article. Many thanks for providing this information. Babette Keene Sisto

 3. yify

  Hi, this weekend is fastidious for me, since this occasion i am reading this great informative piece of writing here at my residence. Kendra Jethro Ned

 4. ucretsiz

  Hello. This article was really interesting, especially because I was investigating for thoughts on this matter last Friday. Jennifer Elihu Rosy

 5. web-dl

  We came across a cool web site which you may well get pleasure from. Take a search when you want. Dell Neill Hibbs

 6. torrent

  Hi there friends, fastidious paragraph and good arguments commented here, I am in fact enjoying by these. Shanon Elijah Gurevich

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.