For at købe tøj, du ikke har penge til at have råd til lige nu, kan du ansøge om et køb nu og betale senere lån. Klarna og andre BNPL-långivere giver denne mulighed. De kræver ikke en hård kreditkontrol for at godkende lånet. Kun en blød kreditkontrol vil blive udført. Klarna vil foretage en blød undersøgelse for at afgøre, om du er berettiget til lånet. Klarna vil ikke køre en kreditkontrol på ansøgere til køb-nu, betal-senere-lånet.

Klarna, et alternativ til kreditkort, giver dig mulighed for at betale dit tøj på faktura i fire lige store rater uden renter. Klarnas bedste funktion er muligheden for at prøve tøj uden at skulle returnere dine penge. Appen giver dig mulighed for at returnere dit køb uden besvær eller ekstra omkostninger. Klarna giver dig 30 dage til at teste varerne, før du køber dem. Klarnas app og hjemmeside giver dig mulighed for at spore status for dine refusioner.

Mange butikker tilbyder ikke køb nu og betaler senere planer. Du kan dog finde nogle, der gør det. Du kan få cash back, point, miles og miles på dit kreditkort, hvilket kan gøre det mere attraktivt at købe. Køb kan også foretages med kreditkort, der tilbyder lave eller nul renter. Mange kreditkort tilbyder 0% indledende købspriser. Det betyder, at renter ikke vil blive opkrævet, hvis din saldo betales fuldt ud månedligt. Køb nu og betal senere kreditkort er gode muligheder, hvis du ikke har tid.

BNPL er en lavrente og bekvem måde at købe tøj på. Der er dog nogle forbehold. BNPL giver dig mulighed for at købe nu og betale senere, samtidig med at du undgår besværet med at skulle betale for varen fuldt ud. Du kan betale dit køb over tid, men en forsinket betaling kan påvirke din kredit score. Generelt kan du sprede dine betalinger over et antal måneder eller endda år med køb nu, betal senere planer.