Nissan Sentra er større, roomier og mere luksuriøst end nogensinde før. 2007 model markerer nogle store ændringer til den populære model, ændringer, der er sikker på at glæde Nissan fans overalt.

Igen, Nissan er at omsætte til praksis med sin alle nye Sentra model noget, der er lykkedes for dem i fortiden: skubbe modellens markeder. Som det første gjorde med Maxima og senere med Altima, har Nissan nu forfremmet Sentra for at gøre plads til den ventende indførelsen af subcompact Versa. Med den helt nye model, Sentra fans vil finde en bedre udstyret, mere poleret model, så nogen anden bil, der nogensinde har båret Sentra navneskilt. Fascineret? Du bør være: bilen blot går hvor ingen Sentra har gået før: op marked.

Gennem årene har masser af bilproducenter taget en populær sælgende model og forhøjede det et hak. Hvorfor? For et par grunde: for at kapitalisere på efterspørgslen efter model en mere luksuriøs version typisk bærer mere overskud med det så basismodellen. I stedet for at miste kunder til en anden model [eller værre, en anden gøre] når de er klar til at handle, hvorfor så ikke flytte model i stedet? En anden grund: indførelsen af en nyere, men mindre model i linjen op. For Nissan gælder det sidstnævnte årsag især subcompact Versa, en bil bygget til at konkurrere mod holder af Scion træder Nissan linjen op på omtrent samme tid.

Den nye Sentra er langt mere roomier end den tidligere model. I virkeligheden, kunne det forveksles med en midsize bil som det packs i yderligere 10 kubikfod af indvendige rum. Andre overraskelser fundet med 2007 Sentra omfatter et center konsol/shifter og dobbelt folde høj tilbage bagsæder til at maksimere regnskabsmæssige potentiale. Vigtigere, kan front og side virkninger airbags er nu standard og en lang række indstillinger ikke tidligere tilgængelig med modellen nu havde. Disse indstillinger omfatter: smart centrale tilgængelighed, Bluetooth trådløs, et lydsystem til at dø for.

Allerbedst, er brændstof kilometertal usædvanligt godt. Parring en 2.0L udbytter I4 til en seks hastighed manny tranny EPA-anslået brændstof resultaterne af 29 byen/36 motorvej. Disse tal forventes at være på eller nær toppen for enhver bil i sin kategori.

Ja, Nissan Sentra er en behagelig overraskelse, som Nissan virksomheden håber at du vil mærke. For folk på udkig efter en Naturfilm model, berettiget Sentra ikke længere. I stedet, den lille omvendt tager og det vil levere to ting, som Nissan kender du vil elske: usædvanlig stor gas kilometertal og en overkommelig pris, starter omkring $12.000. Ser for godt udstyret Sentras til detail for omkring $18,000.